Minden, ami trekking ebike

Ki ne szeretne a természetben biciklizni, és mindezt kényelmesen és biztonságosan. Erre egyszerű megoldást ad a trekking ebike. Felszereltségében nem versenyezhet vele egyik hagyományos kerékpártípus sem. Egyik fontos megkülönböztető jegye ennek a kerékpár típusnak az a kerék átmérője, ami 28 inch és keskeny gumival van felszerelve. Ennek az előnye az, hogy mivel nagyobb a kerék kevesebbet kell hajtani, és nehezebben lassul le. Sokan úgy gondolják, hogy a keskeny gumik miatt sérülékenyebb a kerék.

Ez tévhit, ugyanis a legtöbb kerékpár már duplafalú kerékkel van felszerelve, ami azt jelenti, hogy nagy teherbírásnak vannak kitéve. Továbbá a kerékpár jó tulajdonságának számít, hogy teleszkóppal van ellátva, persze ezek rövidebb rúgóúttal rendelkeznek, mint például a mountain bike teleszkópjai, ellenben a célnak tökéletesen megfelel. A cél tulajdonképpen mi? Hogy a rossz minőségű utakon a folyamatosan remegő kormány ne rázzon ki belőlünk mindent.

 

A trekking ebike megalkotásakor teljes mértékben figyelembe vették a kényelmet, ilyen értelemben helyet kapott rajta a csomagtartó, a sárvédő, a világítás, valamint igénynek megfelelően más eszközök is rászerelhetőek. Óhatatlanul előkerül a kérdés, hogy mennyibe kerül egy jól felszerelt trekking ebike. Mint sok más esetben itt is megkülönböztetünk számos árkategóriát, amelyek függnek a minőségtől, a márkától, valamint azt is figyelembe kell venni, hogy milyen hosszúságú utakra tervezünk menni vele. Aki hosszú távra szeretne egy megbízható kerékpárt, a csalódás elkerülése érdekében ne az olcsó kategóriást válassza.

4 év ago