Természetes összetevőkből készül a Tatratea válogatás

Milyen íze van a hagyományos szlovákiai tátrai italkülönlegességnek? Hát olyan, mint egy igazán fűszeres teának, amit az igazi tátrai emberek akkor tudnak élvezni, amikor a hideg beköszönt. Lehet, hogy ez a megállapítás nem teljesen pontos, mindenesetre a Tatratea válogatás Szlovákia egyik legnépszerűbb sajátossága.

Széles választék áll rendelkezésre a gyümölcsös és gyógynövényes finomságokból, amelyek 17-22% alkoholtartalom között váltakoznak, valamint ott az Original a maga 52% és a 72% alkoholtartalmú Outlaw is. Így mindenki megtalálja a saját ízét és erősségét.

A Tatratea válogatás legnépszerűbb és legkelendőbb tagja Original névre hallgat. Ez az eredeti és legalapvetőbb változat, ami fekete teából, gyógynövényekből és gyümölcsökből készült, borostyánsárga színű és matt fekete kiszerelésben kapható.

A Tatratea válogatás tagjai kizárólag természetes összetevőkből készülnek. Ez nem más, mint finomra tisztított szeszesital, prémium fekete Assam tea, hegyi gyógynövények kivonatai, valamint tiszta tátrai forrásvíz koncentrátuma.

10 hónap ago