Állataink mellett a saját egészségi állapotunkra is figyeljünk

Egy háziállat megváltoztatja az ember életét. Szerintem nem sokan gondolnak bele, hogy mekkora felelősség az, amikor egy ember úgy dönt, hogy saját kisállata lesz. Én már hónapok óta gondolkozok ezen és mindig arra jutok, hogy csak akkor szerezhetek be állatot, ha már biztos helyen élek. Nem szeretném a kis kedvest költözéseknek és más negatív élményeknek kitenni. Úgyhogy várok, amíg eljön a megfelelő alkalom.

Emellett persze nekem is változnom kéne. A Felépülök oldala azonban addiktológiai segítséget tud nyújtani nekem. Bizony, most már egy ideje rádöbbentem, hogy lehet azok a mindennapos italok nem csak valami szeszély részei. Ezért is kerestem az interneten addiktológiai segítség után és rövid időn belül az előbb említett oldalon találtam magamat.

A Felépülök oldalán az a nagyszerű, hogy amint belép az ember, rögtön azt érzi, hogy jó helyen jár, ahol nem fogják lenézni az addiktológiai problémája miatt. Különböző tájékoztatókat is olvashattam annak kapcsán, hogy miként lehet diagnosztizálni az alkoholizmust. Ami pedig még fontosabb, rengeteg olyan információt is adtak, hogy miként lehet kijutni ebből az ördögi körből.

A Felépülök oldala egy 28 napos felépülési programot ajánlott nekem és mivel nem találtam semmi kifogásolhatót az oldalukon, ezért tárcsáztam a számot. Szinte azonnal reagáltak és nemsokára meg is beszéltük, hogy mikor lesz a legközelebbi program időpont. Maga a program elképesztő volt és nagyon örülök, hogy tőlük kaptam addiktológiai segítséget.

1 év ago