Ásvány karkötők sokszínűsége

Az ékszerek között az egyik legelterjedtebb és legközkedveltebbek az ásvány karkötők. Népszerűségé abban rejlik, hogy ezer féle módon lehet elkészíteni, és mindegyik gyönyörű és egyedi, ráadásul ezek az ékszerek még viselőjükre is pozitív hatással vannak.

Az ásvány karkötők készülhetnek egyféle ásványból is, de akár többöl is. Ezek az ékszerek igen egyedivé tehetőek hisz, elkészítését kérhetjük saját igényünk szerint, akár kedvenc ásványaink szerint, vagy akár a csillagjegyünkhöz legjobban illők szerint, de akár még egészségi vagy lelkiállapotunk szerint is.

Ezek a karkötők minden korosztály számára alkalmasak, legyen szó akár nőről vagy férfiról.

Mindegyik ásvány különböző energiával bír, melyek a viselőjük számára is hatást gyakorolnak.  A gránát például segít a gyulladásos betegségek gyógyulásában, és mivel rezgései energiát adnak át, így élénkíti az immunrendszer működését, javítja a vérképet, továbbá bátorság és önbizalom növelő hatású is. A gránát nagyon sok csillagjegyhez illik, Kos, Ikrek, Bak, Oroszlán, Skorpió és a Nyilashoz.

A howlit is nagy hatással lehet ránk, segít a súlyproblémákkal küzdő embereknek, segíti a fogyást és a salaktalanítást. Rendkívül erős a nyugtató hatása, ráadásul párna alá helyezve segít a rossz álmok elűzésében. Tökéletes lehet az Ikrek csillagjegy szülöttjeinek.

A karkötők több ásványból is készülhetnek, így egyszerre több probléma leküzdésében is segítségünkre lehetnek. Az ásványokat használat elött érdemes megtisztítani a Hold, a Nap vagy a Víz energiájával.

 

2 év ago