Érdemes megismerkedni ezzel a két dekopír fűrészlappal

A dekopír fűrész felgyorsítja, leegyszerűsíti és sokkal hatékonyabbá is teszi az asztalos munkát. Ahhoz, hogy a szerszámot minden helyzetben megfelelő módon használni lehessen, a jó dekopír fűrészlap kiválasztása roppant fontos. Az egyik legkedveltebb tartozékok közé sorolható a T 1013 AWP Precision for Soft Material lap, amelyikkel a speciálisabb matériák tiszta, egyenes és persze pontos vágása szinte már gyerekjáték. A lap megnövelt vastagsága megelőzi a kihajlást, és pontos vágást tesz lehetővé a megadott szögben. Amit a szakemberek szeretnek a dekopír fűrészlap előnyei közül, az kétségtelenül az, hogy szimmetrikusan élesre van köszörülve. A cakkozott késének köszönhetően, erőfeszítés nélkül lehet vágni mindenféle szálas szigetelőanyagot is.

A magas széntartalmú acélból készülő fűrészlap nem abrazív lágy anyagok vágásakor biztosan nem vall kudarcot. A szálas szigetelőanyagokkal, akárcsak a hullámpapírral, a polisztirollal, a szőnyeggel és még a bőrrel is tökéletesen megbirkózik. Egy másik népszerű dekopír fűrészlap a T 101 A Clean for PC modell, amelyik a műanyagok esetében sem mond csődöt. A precíziósan köszörült fogazata és a kúposra csiszolt lapja tiszta vágásra alkalmas. A fog egyedülálló geometriájának hála a matéria olvadása elkerülhető a polikarbonát lemezek vágása során. Egy igazán modern dekopír fűrészlap kiegészítőről van szó, amit igazol a tény, hogy ennél már adott a T-Shank befogószáras rögzítő rendszer.

Körfűrészlapok szinte bármilyen matériához

A vágótárcsák elterjedésével sokkal egyszerűbb lett a különféle anyagok vágása. A Bosch Eco for Wood körfűrészlapok, ahogy a név is mutatja, direkt a faanyagok vágására lett kifejlesztve. A köszürült fogak garantáltják a várt végeredményt, biztosítva a könnyű és sima munkavégzést. Ezen kívül a gondosan válogatott fogak hosszú élettartamot garantálnak.

A sokoldalúság is óriási előny ezen körfűrészlapok esetében, hiszen puha és kemény fa, rétegelt lemez és MDF-lapok méretre vágására is bátran bevethető. Ott vannak még a Bosch Expert for Fibre Cement körfűrészlapok, amikor gipszkarton és szálcement vágásakor nem okoznak majd csalódást.

3 év ago