Excentercsiszoló, a kéziszerszámok császára

Az egyes ipari tevékenységek vagy az otthoni barkácsoláshoz kapcsolódó munkafolyamatok minden esetben sajátos szerszámokat és eszközöket igényelnek. A nem feltétlenül mindenkinek ismerősen csengő excentercsiszoló is ebbe a kategóriába sorolható, hiszen kimondottan alkalmas a házkörüli teendők során felmerülő feladatok megvalósításához. A kreatívabb emberek előszeretettel nyúlnak a garázsban az excentercsiszoló után, mivel remekül megkönnyíti a csiszolási részeket. Eltávolítja a nem szükséges anyagokat egy bizonyos felületről, mindezt változtatható sebességgel.

A használata azért igényel némi tudást, de akár szakkönyvek vagy internet segítségével is el lehet sajátítani. A gumírozott markolat, a porelszívó, a vászon porzsák mind a felhasználó kényelmét szolgálják. Az extra csiszolópapírt pedig az apróbb és finomabb részeknél ajánlatos kézbe venni. Az ár-érték arány rendkívül változatos, kezdőszintű és prémium modellek egyaránt kaphatóak. Az excentercsiszoló évekig kiszolgálhatja a hozzáértőket, így sok időt és energiát spórolva meg.

Hikoki C7SS a szerszámok nagyágyúja

Ahogy a nőknek, úgy a férfiaknak is megvannak a kedvelt hobbijaik és szabadidős tevékenységeik. Sok esetben a barkácsolás és a házkörüli munkálatok tartoznak ebbe a körbe. A Hikoki C7SS egyedülálló példája ennek, hiszen egy remek és hatékony körfűrészről van szó. Az elektromos motorfék segítségével sokkal gördülékenyebb lehet a munkafolyamat, sőt, gyorsabb is. Kemény fémlapkás körfűrészlappal van felszerelve a Hikoki C7SS szerkezete, illetve hátsó porkibocsátással rendelkezik. A körfűrész nagyjából 3-3,5 kilogrammot nyom, ezért nem nehéz hosszú órákon át dolgozni vele.

A 68 mm vágásmélység professzionális végeredményt tesz lehetővé. A merev alumíniumtalp pedig a vágás precizitását határozza meg. A Hikoki C7SS akár évekig megállja a helyét a szerszámos fészerben, ennek köszönhetően költséghatékony eszközként emlegethetjük. A márkához hűen itt sem kell csalódni a berendezés működési elvében. Kis utána járással elsajátítható az alkalmazása is, amennyiben nem szakember kezébe kerülne.

3 év ago