Gree Comfort X inventeres klíma kiváló hatásfokkal

Az inventeres split klímák számos változatban állnak az érdeklődők rendelkezésére a klimaman.hu webáruházban. Minőség és időtállóság szempontjából kiemelkedik közülük a Gree Comfort X jelzésű 2,6 kilowattos szett, ami kiválóan le tudja hűteni és fel tudja fűteni akár a 29 négyzetméteres helyiséget is.

A hatékonysága ennek a készüléknek igen magas, de közben nem használ túl sok áramot, a számla extra alacsony lesz. A Gree Comfort X többszörös fűtési teljesítményt ad, mint amennyi áramot elfogyaszt, ugyanis az inventeres technológiának köszönhetően, visszaszabályozza a teljesítményt, amennyiben a helyiségben elérésre került a kívánt hőfok. A termék maga A++ energiaosztályba van sorolva, már ez is jelzi, hogy nem nagy fogyasztó.

Akár fél áron lehet vele fűteni a fűtési szezonban. Még -20 Celsius fok kinti hőmérséklet mellett is használható. A Gree Comfort X el van látva extrákkal, mint amilyen a 24 órás időzítő, az áramszünet memória, az automatikus tisztítás, a billentyűzet zár és az intelligens leolvasztás.

1 év ago