Kapcsolódjon ki Pécsen, a Szabadságban, ahol nem kell rohanni!

Elérhetőségeink:

Web: https://szabadsagapartmanpecs.hu/
Telefon: 06-20-662-80-04

Az emberek egy része nem szán elegendő időt arra, hogy elmélyedjen bizonyos dolgokban. Így aztán arra sem fordítunk kellő időt, hogy egy várost, amit megnéznénk, alaposan szemügyre vegyünk. Ön ne tegyen így! Ha például Pécsre látogat, tegye azt úgy, hogy egy-két éjszakát a városban tölt. A Szabadság Apartman kiváló hely arra, hogy ott a szállást kereső meg tudjon pihenni.

Maga Pécs ugyanis mindenképpen megérdemel több napot is az ember életéből – és akkor még “csak” a baranyai megyeszékhelyet láttuk. Az apartman mindent tud, amire csak szüksége lehet a vendégnek: akad az ingatlanban egy nagy szoba kétszemélyes franciaággyal, kinyitható kanapéval, íróasztallal, széles képernyőjű LCD-tévével, valamint teljesen berendezett konyha minden szükséges konyhai dologgal, valamint káddal ellátott fürdő és külön mellékhelyiség.

Aki akár egy vagy két hétre érkezik, az is megtalálja a számítását a Szabadságban. A lakás egy belvárosban lévő ingatlan második emeletén helyezkedik el, közel mindenhez. Ha Ön ott szeretne lenni a híres Széchenyi téren, azt az apartmanból gyalog tíz-tizenöt perc könnyedén abszolválni tudja. Szerencsére üzletek is akadnak a közelben, így elmondható az, hogy a Szabadság valóban jó helyen fekszik. Ehhez mérten viszont egészen kellemes áron vehető ki! Ha megfelelőnek találja a Szabadság Apartmant, és éppen ezért ki is venné azt, ne habozzon e-mailt írni vagy telefonálni! Szívesen látjuk vendégeink körében.

7 év ago