Kompakt méretű kerti grill és bogrács egy helyen

A 2 az 1-ben faszenes sütő és üst ideális minden kertes házba. Ez a tervezési megoldás lehetővé teszi, hogy egyszerre élvezzük a hagyományos szabadtéri ételkészítés minden előnyét. A kerti grill és bogrács egy helyen és biztonságosan használható. Népszerűségének titka egyszerű: sokféle étel elkészítésére alkalmas. Kiváló grillezéshez, hagyományos sült húsokhoz, halakhoz vagy zöldségekhez, de akár első fogásokhoz is. A kültéri sütő lehetővé teszi a magas hőmérséklet, akár 300 °C elérését.

Az ilyen hőkezelés során az élelmiszer nem veszíti el természetes nedveit, megőrzi a vitaminokat és a főzési idő is minimálisra csökken. Akár az üstöt, akár a sütőt használjuk, a kerti grill és bogrács egy helyen ízletes és egészséges ételek gyors elkészítését teszi lehetővé. Ha Ön és a családja nem rajong a levesekért, akkor elég, ha a grillsütőt használja. Biztosak vagyunk benne, hogy minden barátja és családtagja imádni fogja az itt elkészített ételeket, amikor átjönnek a nyaralóba. A kerti grill és bogrács egy helyen élvezetesebbé teszi az összejöveteleket.

Helyet takarít meg a beépített kandalló

A lakásokba vagy magánházakba telepített modern tűzhelyek kevésbé hasonlítanak a néhány száz évvel ezelőtt népszerű társaikra, bár sok tervező megpróbálja középkori stílusban kialakítani a megjelenésüket. Régen masszív kőből készült építmények voltak. Őseink, a kastélyok és paloták tulajdonosai megengedhették maguknak, hogy pazarolják a helyet. Napjainkban, a helytakarékosság minden belsőépítészeti tevékenységben fontos szerepet játszik. Ez hívta életre a beépített kandalló megjelenését is.

Az enteriőr tervezési megoldások lehetővé teszik a helyiségek térfogatának vizuális növelését bútorokkal, fal- és mennyezet díszítéssel, függönyökkel és világítással. Egy dekoratív alkalmatosságnak, a beépített kandallónak látszólag semmi köze ehhez, de ez a vélemény téves. Fontos szerepet játszanak a helytakarékosság szempontjából. A falba épített tűzhely nagyon eredetinek tűnik. Az ilyen jellegű telepítés fő célja, hogy a beépített kandalló helyet takarítson meg a helyiségben.

2 év ago