bulletjournal

Mire jó a bulletjournal? Megismerheted a hatékony rendszerezés művészetét

A bulletjournal napjaink egyik népszerű eszköze a személyes szervezésnek. Egy egyszerű füzet, de szabályokkal és technikákkal, melyeket RyderCarroll fejlesztett ki. Az ő gondolatai révén terjedt el a fogalma, mely most már milliók mindennapjait könnyíti meg.

A bulletjournal működésének alapja a listázás, jegyzetelés, a célok és feladatok naprakész nyomon követése. Minden nap, hét és hónap tervezése saját kezűleg történik, ezáltal megnő a teherbíró képességünk és javul az időgazdálkodásunk.

Maga a bulletjournal struktúra rendkívül rugalmas, hiszen mindenki saját igényei szerint alakíthatja ki. Lehet benne napló, teendőlista, napirend, álomnapló, étrendterv, olvasónapló, stb. A lényeg, hogy támogassa a felhasználó mindennapi életét, és segítse őt céljainak elérésében.

A használata elősegíti a tudatos életvitelt, és rávilágít, hogy a káosz ellen is lehet tenni valamit. És mindez csak egy füzet és egy toll segítségével. Próbálja ki Ön is a bulletjournal-t, és fedezze fel, mennyire hasznos lehet a mindennapokban!

Az Elegancia Megtestesítője: Bőrkötésű Notesz

A bőrkötésű notesz nem csupán egy mindennapi használati tárgy, hanem egy személyes stílusjegy. Gazdag és időtlen eleganciát sugall, mind a munkahelyen, mind a személyes életben. Az íráskedvelők gyakran választják, mert a bőr természetes textúrája, különleges illata növeli az írás élményét.

Tökéletes ajándék, ha szeretnénk valakit különleges és minőségi tárggyal meglepni. Egy ilyen ajándék, melyben személyes gondolatok, tervek és álmok kapnak helyet, valóban maradandó élményt nyújthat.

A bőrkötésű noteszeket különböző stílusban és méretben gyártják, így mindenki megtalálhatja a saját igényeihez leginkább illő darabot. További előnye, hogy a bőr természetes anyaga idővel személyre szabott patinát képez, ami még egyedibbé teszi ezt a különleges eszközt.

Nincs szebb dolog, mint egy bőrkötésű noteszban megtalálni azokat a gondolatokat, érzéseket, amik az idő múlásával csak még értékesebbé válnak. Válassz te is bőrkötésű noteszt, hogy az írás élménye minden nap veled legyen.

12 hónap ago