Titkos a Jagermeister receptje

A magyar emberek szeretik az ízletes ételeket, egy-egy ünnepi asztal sok fogást tartalmaz és az már magától értetődik, hogy az ebédhez, vacsorához az étvágyat valamilyen rövidital adja meg.

A legtöbbször pálinka kerül az asztalra, de ma már olyan különleges finomságokat is kínálnak a vendégeknek, mint a Jagermeister. Ez napjaink egyik leghíresebb gyomorkeserűjeként van nyilvántartva és egy németországi kisvárosban kerül előállításra. Összetételéről annyit tudhatunk, hogy több mint 50 gyógynövényt tartalmaz, különleges eljárásokkal, de a receptúrája szigorúan titkos. Legelőször 1934-ben lett kikísérletezve a Jagermeister, amit ma már rengeteg országba exportálnak.

Voltaképpen ez a legkeresettebb német alkoholos ital, ami számtalan formában és kiszerelésben kapható, például a premiumitalnagyker.hu webshopban is. A vásárlók legnagyobb meglepetésére, itt nagyon jó ár/érték arányban vehető Jagermeister. Mindig jó, ha van otthon valami ízletes szíverősítő, de nem mindegy, hogy mennyi pénzt adunk ki érte.

2 év ago