Újra anya lesz Adriana Lima

A sztárok élete mindig is foglalkoztatta az embereket, hiszen ők nagyon sokunknak nevezhetőek példaképnek, gyakran előfordul, hogy a rajongók ugyanolyan frizurát vagy hasonló ruházatot választanak, mint amilyen kedvencüknek van. Adriana Lima topmodell rengeteg rajongóval büszkélkedik. A hölgy 38 éves koráig volt a Victoria´s Secret angyala és a legnagyobb divatmárkák a mai napig rajonganak érte. Andre Lemmers 1 éve alkot egy párt Adriana Lima modellel és máris szülői örömök elé néznek.

Mindketten túl vannak már egy váláson, úgyhogy pontosan tudják mi az, amit nem akarnak újra elrontani. A modellnek előző házasságából született két kislánya, akik most 12 és 9 évesek. Terhességének hírét, érthető módon, először a születendő baba édesapjának mondta el, egy reggeli ébredés után. A férfi szóhoz sem jutott a meglepetéstől és ezt a megható pillanatot megörökítette a rajongóinak is. Adriana Lima tehát 40-en túl is belevág az anyaságba, 2022 őszén már háromgyermekes édesanya lesz.

A világhálón számtalan hírességről kaphatunk információt, de vigyázni kell, hogy olyan oldalakat böngésszünk, amelyek hihető híreket közölnek. Például a colore.hu honlapon Lady Gagáról is olvashatunk, akinek a tavalyi éve minden kétséget kizáróan sikeres volt. Nem csupán saját szépségmárkájával sikerült levennie a rajongóit a lábukról, hanem újabb színészi alakításával is. Részt vett az idei BAFTA-díjátadón, amin kiosztásra kerültek a Brit Film és a Televíziós Akadémia díjai.

Nem véletlenül lett Lady Gaga extravagáns stílusával is a világ egyik legkedveltebb híressége, aki ezen a gálán egy csodaszép méregzöld Ralph Lauren estélyit viselt. A colore.hu portálon látható a gyönyörű ruha, ami 50 méter bársonyból és selyemből készült, az elkészítése 150 órát vett igénybe. A londoni Royal Albert Hallban volt megtartva az esemény, aminek vörös szőnyegén Lady Gaga volt a legfeltűnőbb jelenség. Továbbá olvasható a colore.hu oldalon, hogy őt jelölték a legjobb női főszereplőnek járó díjra A Gucci-ház című filmben nyújtott alakításáért.

2 év ago