visszér eltüntetése

Visszér eltüntetése műtét nélkül

A visszér sok ember rémálma, hiszen azon túl, hogy nem igazán mutat jól a lábakon, még fájdalmas is lehet. Tudni kell, hogy a visszér eltüntetése nem von maga után minden esetben műtéti beavatkozást. A műtétet akkor javasolják az orvosok, amikor a kevésbé invazív kezelések már nem hatnak. A sok esetben hosszú felépüléssel járó, költséges műtét helyett érdemesebb elsőként a természetes módszereket kipróbálni. Ezek ugyanis gyakran hoznak kitűnő eredményeket, a fájó, duzzadt vénákkal teli lábak pedig újra könnyűvé és simává válnak. A visszér eltüntetése életmódbéli változtatásokat is megkövetelhet.

Az egészségi állapotnak megfelelő rendszeres sportolás, esetenként fogyás, valamint a lábak pihentetése igen hasznos lehet. A dohányzás vagy egyéb káros szenvedélyek elhagyása szintén segíthet. A visszér eltüntetése még gyorsabban megvalósítható a Varga lábápoló spray alkalmazásával. Ez ugyanis megnyugtatja az elnehezült lábakat, a fokozott igénybevételt követően gyorsan oldja a láb feszülését. Az alkalmazása egyszerű és gyors, a hatása szinte azonnal érezhető.

A töredezett haj ápolása otthon is megoldható

A szép, egészséges haj megőrzése érdekében nem kell feltétlenül súlyos összegeket hagyni a fodrásznál. A töredezett haj ápolása néhány, sokak által bevált termék segítségével házilag is megoldható. A jó termékek mellett, ugyanakkor tanácsos megfogadni néhány tippet. A vékony szálú hajvégeknek töredezése szinte elkerülhetetlen, ha nem bánunk jól a hajkoronánkkal. Mossuk, ápoljuk gyengéd, gyógynövényes szerekkel és ha lehet, kerüljük a hajszárítót és a hajvasalót.

A töredezett haj ápolása nem igényel feltétlenül méregdrága kozmetikumokat. A magyar fejlesztésű Varga hajápoló termékcsaládban bizonyított hatású, megfizethető árú készítmények kapnak helyet. A töredezett haj ápolása érdekében válasszunk a termékcsaládból hajerősítő sampont és balzsamot! Hogy a várt eredmény ne maradjon el, mindenképpen alkalmazzuk a speciális, tápláló hatású hajcseppeket, kifejezetten a töredezett haj ápolására.

2 év ago